Bouwkundige zwembaden

Bouwkundige zwembaden

Beton gegoten zwembad

Een beton gegoten zwembad is een type zwembad dat wordt gebouwd door het storten van beton in een kuil of mal om de vorm van het zwembad te creëren. Het beton wordt vervolgens versterkt met staal en afgewerkt met een waterdichte coating om lekkage te voorkomen.

​​​​​​​Dit type zwembad staat bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid omdat het op maat gemaakt kan worden en verschillende vormen en afmetingen kan hebben. Ook kan het betonoppervlak gepersonaliseerd worden met tegels, mozaïeken of verf om het uiterlijk te verbeteren.

Ontdek meer

Gemetst zwembad

Een gemetst zwembad is een type zwembad dat wordt gebouwd met behulp van traditionele bouwtechnieken en materialen zoals beton, metselwerk en tegels. Het is een veelvoorkomende en populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam en stevig zwembad met een aangepaste afwerking.
​​​​​​​
Het bouwproces van een gemetst zwembad begint met de graafwerkzaamheden om de juiste afmetingen en vorm van het zwembad te creëren. Vervolgens worden de betonnen funderingen aangebracht om een stevige basis te vormen voor het zwembad.

Ontdek meer

Polystyreen zwembad

Een Polystyreen zwembad is een type zwembad dat is gemaakt van polystyreen blokken. Het is een vorm van bouwen met betonblokken, waarbij de blokken in de gewenste vorm worden gesneden en vervolgens aan elkaar worden gelijmd om de basisstructuur van het zwembad te vormen.

Eenmaal gelijmd, wordt het polystyreen zwembad gevuld met beton om het geheel te verstevigen. De binnenkant van het zwembad wordt vervolgens afgewerkt met een waterdichte coating, zoals een liner of mozaïek tegels.

Ontdek meer

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.