Polystyreen zwembad

Polystyreen zwembad

Wat is dat?

Een Polystyreen zwembad is een type zwembad dat is gemaakt van polystyreen blokken. Het is een vorm van bouwen met betonblokken, waarbij de blokken in de gewenste vorm worden gesneden en vervolgens aan elkaar worden gelijmd om de basisstructuur van het zwembad te vormen.

Eenmaal gelijmd, wordt het polystyreen zwembad gevuld met beton om het geheel te verstevigen. De binnenkant van het zwembad wordt vervolgens afgewerkt met een waterdichte coating, zoals een liner of mozaïek tegels.

Contacteer ons

Snel bouwproces

Een groot voordeel van Polystyreen zwembaden is dat ze relatief snel en gemakkelijk te installeren zijn. De blokken zijn lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, wat het bouwproces versnelt en de installatiekosten verlaagt. Bovendien zijn polystyreen zwembaden energiezuinig vanwege de isolerende werking van het materiaal, waardoor het water langer warm blijft en de verwarmingskosten worden verlaagd.

Goede prijs-kwaliteit

Polystyreen zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Daarnaast zijn ze duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wens je graag een offerte op maat?

Contacteer ons

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.