Wellness - Spa, Sauna, Hammam, ...

Wellness

De ideale ontspanning

Wie zou er niet willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven door te genieten van zijn/haar eigen privé wellness? Je kan genieten van een warme spa, whirlpool, zwemspa, jacuzzi of ontspannen in je eigen infraroodcabine of sauna.
​​​​​​​
Investeren in wellness is een investering in jezelf en je toekomst. Door regelmatig te werken aan je fysieke en mentale gezondheid, kan je ziektes en stress in de toekomst voorkomen. Wellness is niet enkel een luxe-investering, maar dus ook een investering in je gezondheid.

Contacteer ons

Voor ieder wat wils

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan wellness artikelen, zodat we je kunnen voorzien van één of meerdere wellnesstoestellen die aan je wensen voldoen. Ons aanbod biedt voor iedere prijsklasse een oplossing!
​​​​​​​
En natuurlijk kan je altijd op ons rekenen voor de installatie en het onderhoud van je nieuwe toestellen.

Hoe gaan we te werk?

Wij zijn officiële leverancier van Alpha Wellness Sensations. We nemen je graag mee naar onze toonzaal in Hasselt om samen te bekijken welke mogelijkheden er zijn en om alle wensen en behoeften te bespreken. Of je nu wilt dat wij het product plaatsen of je wilt het liever zelf plaatsen, wij zorgen voor de nodige ondersteuning.

Wens je graag een offerte op maat?

Contacteer ons

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.