Bio-zwembad

Bio-zwembaden

Wat is een Bio-zwembad?

Een bio-zwembad is een milieuvriendelijk en gezond alternatief voor traditionele zwembaden.Het gebruikt natuurlijke filtersystemen zonder chemicaliën zoals chloor.

Bij VF Zwembaden bieden we biozwembaden en hybride zwembaden aan die duurzaam en onderhoudsarm zijn.
Ons team van experts biedt zwembadconstructie- en onderhoudsdiensten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw zwembad in uitstekende staat blijft.

Of u nu geïnteresseerd bent in een traditioneel bio-zwembad of een modern hybride zwembad, ons team kan u helpen bij het ontwerpen en bouwen van een zwembad op maat.

​​​​​​​Neem vandaag nog contact met ons op voor uw droomzwembad!

Contacteer ons

Voordelen van een biologisch zwembad

Mooi en gezond water 

Plonzen in een bio-zwembad is niet alleen leuk, maar ook gezond! Waarom? Omdat je niet wordt blootgesteld aan agressieve chemicaliën die door je huid worden opgenomen of worden ingeademd.En dat is niet alles: het natuurlijke filtersysteem zorgt voor een ontspannen en rustgevende omgeving die stress en angst kan verminderen. Dus spring erin en laat die zorgen wegspoelen!

Vrij van chemicaliën

Bio-Zwembaden worden gefilterd op een zéér ecologische en energiezuinige manier. Vaak zijn ze zelfs vrij van of miniem in het gebruik van chemicaliën. Dit heeft tal van voordelen voor uw gezondheid.

Een subliem uitzicht, year-round.

Het oog wil ook wat.
​​​​​​​Bio-zwembaden hebben een natuurlijke uitstraling en kunnen zo worden ontworpen dat ze naadloos opgaan in hun omgeving. Het oog wilt ook wat.

Portemonnee- en Milieuvriendelijk

U verkleint uw ecologische voetafdruk aanzienlijk door met een energiezuinig filtratiesysteem te werken. Ook zal u duizenden liters water per jaar besparen. 

Makkelijk in onderhoud

Bio-zwembaden hebben minder onderhoud nodig dan traditionele zwembaden. Dankzij het natuurlijke filtersysteem is er minder behoefte aan handmatige reiniging en is het  

Waarom zou ik
mijn Bio-zwembad bij
VF Zwembaden kopen?

Bij VF Zwembaden begrijpen we dat het kiezen van het juiste Bio-zwembad een aanzienlijke investering kan zijn, en daarom zijn we er trots op dat we het nieuwste op het gebied van zwembadtechnologie, ontwerp en duurzaamheid kunnen aanbieden. Ons team van experts is toegewijd om u de meest ecologische en moderne filtratiesystemen van de hoogste kwaliteit te bieden, zodat uw bio-zwembad of hybride zwembad jarenlang in uitstekende staat blijft.

Of u nu geïnteresseerd bent in een traditioneel bio-zwembad of een modern hybride zwembad dat het beste van twee werelden combineert, ons team kan u helpen bij het ontwerpen en bouwen van een zwembad op maat dat perfect past bij uw behoeften en levensstijl. We gebruiken alleen materialen en apparatuur van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw zwembad niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en efficiënt. Als u klaar bent om de schoonheid en voordelen van een bio-zwembad of hybride zwembad te ervaren, hoeft u niet verder te zoeken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en laat ons u helpen uw droomzwembad te creëren!

Hoe gaan wij te werk?

​​​​​​​Van aanvraag, tot oplevering en lang daarna.
We begeleiden u bij elke stap wanneer u voor ons kiest om uw
bio-zwembad te bouwen. Ons deskundig team zal nauw met u samenwerken om een ​​prachtig natuurlijk zwembad te ontwerpen dat past bij uw stijl, behoeften en budget.

We beginnen met het bespreken van uw ideeën en voorkeuren tijdens een eerste kennismaking en beoordelen uw tuin om de beste locatie en ligging voor het zwembad te bepalen.
Van daaruit maken we een gedetailleerd voorstel dat zowel het kostenplaatje, als het uitzicht en de deadline schetst. 
Zodra u het voorstel goedkeurt, beginnen wij met het bouwen van uw Bio-zwembad. Hierin gaan wij te werk op een vakkundige en open manier. Wij houden u op de hoogte en betrekken u tijdens het hele proces, zodat uw zwembad tot in de puntjes perfect is.

Wanneer het tijd is om erin te duiken, zult u genieten van de schoonheid en voordelen van een natuurlijk zwembad dat zowel milieuvriendelijk als onderhoudsarm is. Vertrouw ons om de bio-pool van uw dromen te creëren en laat ons uw achtertuin omtoveren tot een parel waar u nog jaren van zult genieten.

Ik wil een offerte!

Contacteer ons nu!

Neem contact op

Wens je graag een offerte op maat?

Contacteer ons

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.