Over ons - Onze Passie en Expertise in zwembadenbouw

Over ons

Onze visie

VF Zwembaden is opgericht door Filip Volders in 2007 met één belangrijk doel voor ogen: het bieden van kwalitatieve zwembaden. We hebben in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd en zijn trots op onze vele succesvolle projecten.

In 2020 kwam zijn zoon Simon mee het bedrijf leiden. Onze focus ligt op life-long learning en we houden ons constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in onze sector. Wij houden van een persoonlijke aanpak en zijn zeer responsief, ook in het weekend. Bij ons heb je één aanspreekpunt, wat zorgt voor een specifieke, persoonlijke benadering.
​​​​​​​
We hanteren een ecologische visie en denken energiezuinig. We streven naar een efficiënt gebruik van water en energie, om verspilling te voorkomen. Wij gaan voor een zo groen mogelijk zwembad, maar niet letterlijk genomen natuurlijk.

De zwembadspecialist in Limburg

Wij zijn dé specialist op het gebied van zwembadbouw en -renovatie. Wij zijn een team van gepassioneerde en ervaren vakmensen die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige zwembadoplossingen aan onze klanten.
​​​​​​​
Bij VF Zwembaden werken we nauw met je samen om aan je specifieke wensen en behoeften te voldoen. Elk project is uniek en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij je levensstijl en je persoonlijke voorkeuren.

De nodige know-how

We beschikken over de nodige kennis en ervaring om jouw droomzwembad te bouwen. We gebruiken alleen de beste materialen en technologieën om een prachtig en duurzaam zwembad te bouwen dat jarenlang meegaat.
​​​​​​​
We zijn er trots op dat we niet alleen geweldige zwembaden bouwen, maar ook uitstekende service en ondersteuning bieden. Vanaf de eerste ontmoeting tot de oplevering van het project staan wij klaar om je te begeleiden en te adviseren.

​​​​​​​Je kan ook altijd terecht in onze zwembadwinkel waar wij verschillende onderdelen en materialen op stock hebben.

Onze webshop

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.