Monoblock PPC Zwembad

PPC zwembad

Wat is een PP-C Zwembad?

Hoogwaardige kwaliteit

Deze High-End zwembaden en biobaden zijn gemaakt van in de massa gekleurd PolyPropyleenCopolymeer (PP-C) van 10mm of 20mm dik. Dat maakt de baden vorstbestendig, slagvast, chemisch resistent en osmose ongevoelig. Onze materialen en productie volgen de ISO en DIN normen.

​​​​​​​Onze Belgische fabrikant zijn lastechnieken zijn secuur en worden meermaals op kwaliteit gecontroleerd. De plaatmaterialen hebben 30 jaar garantie, de lasverbindingen 10 jaar. 

​​​​​​​Deze baden zijn daardoor tot wel 7 x beter geïsoleerd dan betonbaden. Ze zijn chemisch resistent (het bevat en geeft geen schadelijk stoffen af zoals lood of tin). Er komen geen microplastics van de constructie in het water. Bovendien zijn de baden voor 99% recycleerbaar.

Contacteer ons

100% Maatwerk

Een zwembad is een unieke toevoeging aan uw huis en het moet perfect passen bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren. Met een PPC-zwembad kunt u erop vertrouwen dat uw zwembad op maat wordt gemaakt om aan al uw wensen te voldoen. Van de grootte en vorm tot de kleur en accessoires, alles kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Dit betekent dat u een zwembad krijgt dat perfect past bij uw tuin, huis en levensstijl. Door te kiezen voor maatwerk kunt u er zeker van zijn dat uw zwembad uniek is en dat u er vele jaren van kunt genieten.

Alle prijsklasses

Met een PPC-zwembad kunt u genieten van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid in alle prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig budgetzwembad of een luxe buitenzwembad met alle toeters en bellen, er is altijd een optie beschikbaar die past bij uw budget en uw wensen. Bovendien is het gebruik van duurzame materialen en slimme technologieën inherent aan het ontwerp van PPC-zwembaden, wat betekent dat u waar voor uw geld krijgt, ongeacht de prijsklasse. Kortom, met PPC-zwembaden is er geen compromis tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Snelheid, precisie en kwaliteit

PPC-zwembaden zijn snel en nauwkeurig te installeren dankzij hun prefabricage in een gecontroleerde omgeving. Dit zorgt voor een snelle installatie door ons, terwijl de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. In sommige gevallen kan een PPC-zwembad binnen enkele dagen worden geïnstalleerd, wat het een uitstekende keuze maakt voor wie op zoek is naar een snel geïnstalleerd, hoogwaardig zwembad. Dit allemaal naar Belgische normen met Belgische fabricage.

Ongekende, persoonlijke service

PPC-zwembaden van VF Zwembaden bieden naast hoogwaardige kwaliteit en snelle installatie ook ongeëvenaarde persoonlijke topservice. Het team van experts is 7 dagen per week bereikbaar en staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het zwembadproject. Of het nu gaat om advies bij het ontwerpen van uw zwembad, de installatie of onderhoud en reparaties, het team van VF Zwembaden is er om u te helpen. Bij VF Zwembaden kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en uitstekende klantenservice voor uw PPC-zwembadproject.

Gemakkelijk onderhoud

Een groot voordeel van PP-C zwembaden is dat ze onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden zijn. De gladde oppervlakken van het materiaal voorkomen de opbouw van algen en bacteriën, waardoor het water van het zwembad schoner blijft en minder chemische behandeling nodig heeft.

tijdlijn van de plaatsing

Werkwijze

Dag 1

Technische installatie

Vandaag begint onze deskundige ploeg met de installatie van de technische componenten voor uw PPC zwembad. We zorgen voor een zorgvuldige plaatsing van de filterinstallatie, pompen en verwarmingssystemen, zodat alles klaarstaat voor een soepele en efficiënte werking van uw toekomstige zwembad.

Dag 2

Graafwerken

Op de tweede dag zullen onze grondwerkers het terrein voorbereiden voor de komst van uw zwembad. We graven de nodige ruimte uit en zorgen voor een stabiele ondergrond die geschikt is voor de chape- en isolatiewerken. Uw tuin wordt stap voor stap getransformeerd in een ideale locatie voor uw nieuwe zwembad.

dag 3

Chape- en isolatiewerken

Nu het grondwerk is voltooid, gaan we verder met de chape- en isolatiewerken. Ons team brengt een stevige (isolerende) chape- of betonlaag aan om de warmte in uw zwembad te behouden en energieverlies te minimaliseren. Hierdoor geniet u van een comfortabel en duurzaam zwembad. Onze precisie en deskundigheid zijn hier zeker op zijn plaats, want de nivellering is van gigantisch belang voor een goede werking en mooi uitzicht van uw PPC bad.

dag 4

Plaatsing van zwembad

Vandaag is een spannende dag, want uw PPC zwembad wordt geplaatst! Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat het zwembad nauwkeurig en zorgvuldig geplaatst wordt en alles wordt aangesloten in uw technische ruimte. We zorgen voor een perfecte afwerking en aansluiting op de eerder geplaatste technische installaties.

dag 5

Oplevering zwembad

De laatste dag van dit proces is aangebroken. Onze vakmensen plaatsen de boordstenen rondom en het rolluik in uw zwembad, wat zorgt voor een mooie afwerking, energiezuinigheid en extra veiligheid. We controleren alles zorgvuldig en leveren het werkende zwembad op, klaar voor u om te genieten van eindeloos zwemplezier in uw eigen tuin!

dag 6 - ∞

Gerust genieten tot in de oneindigheid. 

Als u een zwembad heeft laten plaatsen van VF Zwembaden, kunt u op 2 oren slapen. U kan van dit bad genieten tot in de oneindigheid. Wij werken nauw samen met onze producent van kuipen om uw levenslang plezier te garanderen.

Wens je graag een offerte op maat?

Contacteer ons

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.