VF Zwembaden | Onze aanpak voor jouw droomzwembad

Onze aanpak

Het is belangrijk om een gestructureerde aanpak te hebben om ervoor te zorgen dat elk zwembad dat je bouwt van hoge kwaliteit is en voldoet aan jouw verwachtingen. Hieronder volgt een overzicht van de typische stappen die we hanteren bij het bouwen van een zwembad.

01.

Kennismaking

De eerste stap in het bouwproces is een kennismaking om de wensen en behoeften te bespreken. We komen graag bij u langst om voeling te krijgen met uw situatie. Bij een volgend gesprek nodigen we u graag uit in onze showroom. We bespreken dan uw plannen (of de plannen van uw architect), de gewenste grootte, afwerking en opties, enzovoort.

02.

Ontwerp

De ontwerpfase omvat de fase waarin wij aan de slag gaan met de informatie uit onze eerste of tweede kennismaking. In deze fase zullen wij een eventueel uitgebreid ontwerp of technische tekening  voorzien van uw plannen, afhankelijk van wat u wenst. Ook zal de offerte hierbij volgen. Deze wordt onderling zeer uitgebreid toegelicht in een tweede of derde afspraak.

03.

Grondwerken en voorbereidingen

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, zullen we beginnen met de grondwerken en de voorbereiding. Dit omvat het uitgraven van het gebied waar het zwembad zal worden gebouwd, het egaliseren en verstevigen van de grond en het installeren van de nodige bekabeling en leidingen.

04.

Aanleg van het zwembad

Nadat de grondwerken zijn voltooid, kan de constructie van het zwembad beginnen. Wij zullen ervoor zorgen dat alle aspecten van de aanleg nauwkeurig worden uitgevoerd, zoals het plaatsen het PPC zwembad, van de bekleding, de installatie van de pomp en filter, enzovoort.

05.

Afwerking

Zodra het zwembad is gebouwd, kunnen we beginnen met de afwerking. Dit omvat het plaatsen van de boordstenen en tegels rond het zwembad, het installeren van de verlichting en eventueel een rolluik of afdekking.
De puntjes worden hier op de i gezet en hier wordt zeer nauw rekening gehouden met uw wensen.

06.

Oplevering

Nadat het zwembad volledig is afgewerkt, wordt het zwembad grondig getest om ervoor te zorgen dat het veilig en functioneel is. Daarna komen we nog eens samen om alles te bespreken. We zullen u tot in de puntjes het reilen en zeilen van uw zwembad uitleggen en u aandachtspunten geven voor onderhoud. Als u wilt dat dit door ons gebeurt, worden reeds data vastgelegd.

Vrijblijvende offerte

U krijgt van ons een prijsofferte op maat van uw project en op basis van uw wensen. Dit is een vrijblijvend voorstel. Als u bijkomende vragen hebt, staan we u graag te woord.

Na-service

Heeft u achteraf hulp of onderhoud nodig? Ook dan kan u op elk moment op onze hulp en bijstand rekenen. U belt ons gewoon tijdens of na de kantooruren. Wij onderscheiden ons door onze topservice en bereikbaarheid en we helpen u graag verder.

Wens je graag een offerte op maat?

Contacteer ons

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.