Zelfbouw

Zelfbouw

Rechterhand bij de bouw

Wens je een goedkoper ingebouwd zwembad in je tuin? Dan is er een ideale oplossing. Je bouwt je zwembad gewoon zelf.

Wij staan tijdens de bouw altijd paraat als rechterhand en zijn ook in het weekend beschikbaar om je te ondersteunen waar nodig.

Tijdens jouw zelfbouwproces ondersteunen we jouw met zelfbouwgidsen, topmaterialen, 3D-plannen en onze 7/7 beschikbaarheid voor vragen of zelfs fysieke hulp.
​​​​​​​
Onze plannen zijn heel gedetailleerd en opgedeeld in verschillende fases. Elke fase wordt stap voor stap doorgenomen en alle benodigde informatie wordt hierin voorzien. Zo kan je steeds op eigen tempo naar de volgende fase gaan.

Contacteer ons

Voordelen van een zelfbouw zwembad

Kostenbesparend

Een van de grootste voordelen van een zelfbouw zwembad is dat het kostenbesparend is. Door zelf het zwembad te bouwen, hoef je natuurlijk niet te betalen voor de arbeidskosten van werkmannen.

Maatwerk

Bij een zelfbouw zwembad heb je volledige controle over het ontwerp en de afmetingen van het zwembad. Hierdoor kan je het zwembad precies op maat maken voor jouw specifieke wensen en behoeften.

Flexibiliteit: Eigen timing

Met een zelfbouw zwembad kun je het bouwproces aanpassen aan jouw eigen schema en tempo. Zo kan je fase per fase je zwembad voltooien.

Voldoening

Na het voltooien van een zelfbouw zwembad kun je trots zijn op je prestatie en de voldoening ervaren van het bouwen van iets groots en moois. Het is een waardevolle investering in jouw huis en tuin.

tijdlijn van de plaatsing

Werkwijze

Fase 1:
​​​​​​​Inbouw

Het inbouwen van de delen

Fase 1 bestaat uit het opbouwen van uw zwembad in ruwbouw. Op hetzelfde moment worden de inbouwdelen ingebouwd. Geen nood, wij geven u uitgebreide plannen, uitleg en ondersteuning hieromtrent. 

Fase 2:
​​​​​​​Bekleding

De bekleding en isolatie van uw zwembad

Nadat de ruwbouw van uw zelfbouw zwembad is afgewerkt, gaat fase 2 van start.
Fase 2 omvat de bekleding van uw zwembad met isolatie en liner / vinylester / tegels. De liner en vinylester wordt altijd door ons deskundig team verzorgd, met de nodige garanties.

Fase 3:
Afwerking
&
filtratie
​​​​​​​

De afwerking van het zwembad en de filterinstallatie

Nu uw zwembad opgebouwd en bekleed is, is het tijd voor de voorlaatste fase, de afwerking. Hierin wordt de volledige technische ruimte opgebouwd met de juiste plannen van ons. U kan dit door ons laten doen of zelf doen, alles is bespreekbaar bij ons. Eventuele rolluikinstallaties of afdekkingen worden altijd door ons ervaren team geïnstalleerd en afgesteld.

Fase 4:
Oplevering

Oplevering van uw zwembad

Vandaag is het zover!

Uw zwembad wordt door ons opgestart, volledig toegelicht en opgeleverd!
Vanaf nu kan u genieten in uw zelf gebouwd zwembad. Wij blijven ook na de oplevering 24/7 bereikbaar als u met vragen zou zitten en staan altijd paraat om te helpen waar nodig. 

​​​​​​​Maar nu: Genieten!

Wens je graag een offerte op maat?

Contacteer ons

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.