Gemetst zwembad

Gemetst zwembad

Wat is dat?

Een gemetst zwembad is een type zwembad dat wordt gebouwd met behulp van traditionele bouwtechnieken en materialen zoals beton, metselwerk en tegels. Het is een veelvoorkomende en populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam en stevig zwembad met een aangepaste afwerking.
​​​​​​​
Het bouwproces van een gemetst zwembad begint met de graafwerkzaamheden om de juiste afmetingen en vorm van het zwembad te creëren. Vervolgens worden de betonnen funderingen aangebracht om een stevige basis te vormen voor het zwembad.

Contacteer ons

Volgens jouw wens

De volgende stap is het opbouwen van de muren en vloeren van het zwembad. Tijdens het bouwproces houden we ook rekening met jouw specifieke wensen, zoals het creëren van verschillende dieptes of vormen in het zwembad.
​​​​​​​
Wanneer het metselwerk en beton zijn afgerond, wordt het zwembad afgewerkt met tegels of een waterdichte coating om een glad en waterbestendig oppervlak te creëren. Er kan ook rekening worden gehouden met het installeren van een verwarmingssysteem, filtersysteem en verlichting, afhankelijk van jouw wensen.

Wens je graag een offerte op maat?

Contacteer ons

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.