Zwembad Kopen Asse

Zwembad kopen in Asse

Uw zwembadbouwer bij uitstek in Asse:
Voor de bouw van uw zwembad moet u bij VF Zwembaden zijn.

Zwembad kopen in Asse

Welkom bij VF Zwembaden, dé specialist in Asse voor al uw zwembad- en tuingenot! Met meer dan 17 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor het realiseren, renoveren en onderhouden van bouwkundige zwembaden, bio-pools, hybride-zwemvijvers, totaalprojecten inclusief tuinen en tekeningen, en PPC monoblok kuipen.
Dit alles is ook deels of volledig in zelfbouw met 24/7 ondersteuning mogelijk. 
Zelfs voor wellnessprojecten hebben wij onze vaste partners.


Onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en 100% klanttevredenheid, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen paradijs in Asse.
Bij VF Zwembaden begrijpen we dat elke klant uniek is en streven we ernaar om uw droomproject te verwezenlijken, rekening houdend met uw specifieke wensen en behoeften.

Ons uitgebreide netwerk van contacten en lokale expertise zorgen ervoor dat u binnen een korte tijdsduur kunt beschikken over de perfecte oplossing voor uw zwembad- of tuinaanleg.
​​​​​​​
Ontdek wat VF Zwembaden voor u kan betekenen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen maken we uw dromen waar

We hebben ook een eigen toonzaal waar u steeds langs kan komen en als we gesloten zijn, kan u 24/7 terecht in onze webshop: https://www.dezwembadwinkel.eu/

Contacteer ons

Bekijk hier alvast ook enkele van onze realisaties in regio Asse & omstreken.

Zwembad kopen in Asse – 
Hoelang duurt de bouw of aanleg van een zwembad?

Afhankelijk van het type zwembad dat u kiest, verandert de duur van de aanleg van uw zwembad.

Bouwkundige zwembaden hebben over het algemeen meer tijd nodig om aangelegd te worden omdat er rekening dient te worden gehouden met uithardingstijden. Rome is natuurlijk ook niet op één dag gebouwd.

Een monoblok zwembad is op maximaal 5 dagen aangelegd. Als het snel en goed moet zijn, is dit dus zeker een aanrader.

Wij raden u zeker aan om naar onder te scrollen en ons aanbod te ontdekken. Hier duiken we dieper in op elk type zwembad.​​​​​​​

Zwembadbouwer Asse – prijs bouwkundige zwembaden

Als u een zwembad wilt kopen in regio Asse, moet u bij zwembadbouwer VF Zwembaden  zijn. Onthou dat het ene zwembad het andere niet is (bv. bouwkundige zwembaden vs. kant en klare kuipen / zwembaden). We kunnen u geen standaard prijzen geven aanleggen van een zwembad. Maar zoals bij de bouw van een woning geldt ook de regel bij zwembaden: afhankelijk van de keuzes die u maakt, maakt u het zo duur of ‘goedkoop’ als u zelf wilt.

Zwembad kopen in Asse

Zwembadbouwer Asse: u krijgt van ons steeds een gratis offerte op maat voor uw zwembad. Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren als u een zwembad wilt kopen voor uw woning in Asse.

Aanbod

Je zwembad, helemaal op maat gemaakt

Droom je van een kant-en-klaar zwembad? Of wil je eerder geholpen worden als zelfbouwer? Bij ons ben je steeds aan het juiste adres! Al jarenlang realiseren wij de mooiste projecten in binnen- en buitenzwembaden. Met onze ervaring garanderen we dat jouw zwembad aan al je wensen beantwoordt.

Contacteer ons

Wilt u een offerte aanvragen?

Vul dan ons contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Dé zwembadspecialist in Limburg

  Het kopen van een zwembad is geen dagelijkse activiteit en daarom heb je waarschijnlijk veel vragen, zowel voor als na de installatie. Bij VF Zwembaden in Limburg ben je verzekerd van een open en vriendelijke communicatie, waarbij geen enkele vraag teveel is.
​​​​​​​
Als je nog vragen hebt, ben je van harte welkom in onze zwembadwinkel in Beringen. We hebben een grote voorraad van onderdelen beschikbaar. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt.

Contacteer ons

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 op 5, op basis van 86 reviews.

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.