Welke voordelen hebben onze High End PPC Zwembaden ?


Een zwembad in je eigen achtertuin is een fantastische manier om te ontspannen, te genieten van de zon en om meer tijd door te brengen met vrienden en familie.

Een zwembad kan echter een flinke investering zijn, dus het is belangrijk om te overwegen welk type zwembad het beste bij jouw behoeften en budget past.

In deze blog zullen we de voordelen van een PPC zwembad bespreken en waarom het de moeite waard kan zijn om in een PPC zwembad te investeren.

Wat is een PPC zwembad?

Een PPC zwembad staat voor Prefab Polypropyleen Composiet zwembad.

Dit type zwembad is opgebouwd uit geprefabriceerde panelen van polypropyleen, een hoogwaardig en duurzaam kunststof materiaal. Het zwembad wordt ter plaatse geassembleerd bij onze High End Fabrikant in België en kan in verschillende maten en vormen worden geleverd. De panelen zijn sterk, licht en flexibel en bieden daardoor veel mogelijkheden voor een uniek en gepersonaliseerd zwembadontwerp.Voordelen van een PPC zwembad :

  • Snelle installatie

Een van de grootste voordelen van een PPC zwembad is de snelle installatietijd.

Omdat de panelen vooraf zijn gefabriceerd bij onze High End Fabrikant in België, kan het zwembad snel in jouw tuin worden geplaatst. Hierdoor is er minder bouwtijd nodig en kun je snel genieten van je nieuwe zwembad .

  • Duurzaamheid

Polypropyleen is een materiaal dat bestand is tegen chemicaliën, Uv-straling en extreme temperaturen. Hierdoor gaat een PPC zwembad veel langer mee dan traditionele betonnen of liner zwembaden.

  • Onderhoudsvriendelijk

Een PPC zwembad is zeer onderhoudsvriendelijk. Het gladde oppervlak van het polypropyleen zorgt ervoor dat er minder algen en andere micro-organismen aan hechten.

Hierdoor is er minder onderhoud nodig en hoef je minder tijd en geld te besteden aan het schoonmaken en onderhouden van het zwembad.  • Energiezuinig

PPC zwembaden zijn energiezuiniger dan traditionele zwembaden.

De panelen zijn goed geïsoleerd, waardoor het water minder snel afkoelt. Hierdoor hoeft de verwarming minder hard te werken om het water op de gewenste temperatuur te houden.

Dit kan resulteren in lagere energiekosten en minder belasting van het milieu.

  • Flexibiliteit

PPC zwembaden bieden veel flexibiliteit in ontwerp en afmetingen. Omdat de panelen op maat worden gemaakt, kun je het zwembad ontwerpen volgens jouw wensen en specificaties. Dit betekent dat je een uniek en gepersonaliseerd zwembad kunt creëren dat past bij jouw stijl en budget.

Conclusie

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzaam, onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en flexibel zwembadontwerp, dan is een PPC zwembad zeker het overwegen waard.

De voordelen van dit type zwembad maken het een aantrekkelijke en waardevolle investering voor elke huiseigenaar die op zoek is naar een unieke en gepersonaliseerde zwembadervaring.Onze High End PPC zwembaden baden zijn vorstbestendig, slagvast, chemisch resistent en osmose ongevoelig .
De plaatmaterialen hebben 30 jaar garantie, de lasverbindingen 10 jaar.

Flexibel te ontwerpen en samen te stellen :

Design baden die u tot op de centimeter kan ontwerpen en aanpassen. In alle vormen te maken en te leveren : rechthoekig, L-vorm, ronde vormen, schuin, etc.

Onze PPC zwembaden kunnen in verschillende design kleuren worden uitgevoerd. Alle filters, overloop systemen en randafwerkingen zijn mogelijk. U maakt uw bad compleet met een ingebouwde trap naar keuze, ingebouwde afdekking, lounge zone, verlichting, jets.

Bij VF Zwembaden hebben PPC baden altijd een strak design !

Meest Recente Posts

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.