Wat zijn de voordelen van een professionele patroonfilter in combinatie met een cycloonfilter tov een zandfilter voor jouw zwembad ?
Een professionele patroonfilter in combinatie met een cycloonfilter biedt verschillende voordelen ten opzichte van een zandfilter voor uw zwembad:

  1. Betere filtratie: Patroonfilters zijn ontworpen om zeer kleine deeltjes uit het water te verwijderen, zelfs deeltjes tot 5 micrometer. Dit betekent dat de filtratie efficiƫnter is dan bij een zandfilter, die alleen deeltjes tot ongeveer 20-40 micrometer kan verwijderen.
  2. Gemakkelijkere reiniging: Een patroonfilter kan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd met een tuinslang. Dit is veel gemakkelijker dan het schoonmaken van een zandfilter, waarbij u het filtermateriaal moet vervangen of terugspoelen en afvalwater moet afvoeren.
  3. Kostenbesparing op lange termijn: Een patroonfilter heeft meestal een hogere initiƫle kostprijs dan een zandfilter, maar op de lange termijn kan het gebruik van een patroonfilter goedkoper zijn. Dit komt omdat patroonfilters minder water (lees 6000 tot 10000 liter/jaar) en energie verbruiken dan zandfilters, waardoor u geld bespaart op uw water- en energierekeningen.
  4. Minder onderhoud: Een patroonfilter heeft minder onderhoud nodig dan een zandfilter, omdat u het filtermateriaal niet hoeft te vervangen en niet hoeft terug te spoelen. Dit betekent dat u minder tijd en geld kwijt bent aan onderhoud van uw zwembadfilter.
  5. Compact ontwerp: Patroonfilters hebben meestal een compacter ontwerp dan zandfilters, wat betekent dat ze minder ruimte innemen en gemakkelijker te installeren zijn.
  6. Betere waterkwaliteit: Een patroonfilter in combinatie met een cycloonfilter kan de waterkwaliteit van uw zwembad aanzienlijk verbeteren door de verwijdering van kleine deeltjes en verontreinigingen uit het water. Dit kan resulteren in helderder, schoner en gezonder zwembadwater voor u en uw gezin om van te genieten.


Meest Recente Posts

UP-TO-DATE

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij jou helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wilt over je project of als je een gratis offerte wenst.